Tarot: Weg naar Jezelf

Ontdek jouw persoonlijke reis en groei met de Tarotkaartlegging "De Weg Naar Jezelf". Deze diepgaande legging biedt je inzicht in waar je je momenteel bevindt op het pad van je leven. Het is een reis van zelfontdekking en innerlijke groei, waarbij je wordt bijgestaan door je gidsen en geleid door je Hogere Zelf.

Deze legging is niet zomaar een kaartlegging; het is een symbolische weergave van de reis die je ziel hier op aarde aflegt, beginnend bij de Dwaas en doorlopend door verschillende fasen, elk vertegenwoordigd door specifieke tarotkaarten. De legging toont je huidige situatie en biedt inzichten over aspecten die mogelijk meer aandacht verdienen. Het onthult wat je goed doet en wat eventuele belemmeringen kunnen zijn, en kan zelfs een blik werpen op je toekomst.

Deze tarotlegging is zorgvuldig opgesteld en uitgewerkt door Wendy`Ann, een ervaren lichtwerkster, paragnoste, tarotiste en gediplomeerd spiritueel coach.

Of je nu echte kaarten trekt of digitale weergaven gebruikt, de werking van de Tarot blijft hetzelfde, met duidingen die variëren van algemene levenslessen tot specifieke persoonlijke inzichten.

De kosten voor deze unieke en persoonlijke tarotkaartlegging bedragen slechts € 3,95. Je kunt gemakkelijk online betalen vanuit Nederland met iDeal en vanuit België met Bancontact.

Benader de legging met een open geest en hart. Concentreer je op je vraag of het aspect van je leven waarover je meer wilt weten. Na het trekken van de kaarten, neem je de tijd om de betekenis ervan te overdenken. Laat de inzichten bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om ze toe te passen in je leven.

De Tarotkaartlegging "De Weg Naar Jezelf" is een uitnodiging om dieper in te gaan op je persoonlijke groei en ontwikkeling, en biedt waardevolle begeleiding op je spirituele pad.

 

Tarot: Weg naar Jezelf horoscoop kopen

Prijs:
€ 3,95