Tarot: Blinde vlek

Als je op zoek bent naar diepgaand zelfinzicht en een beter begrip van hoe anderen je zien, is onze 'Blinde Vlek Tarot Kaartlegging' de perfecte keuze. Deze unieke legging duikt diep in het onderbewuste en onthult de verborgen aspecten van je persoonlijkheid, zowel bekend als onbekend voor jezelf en anderen.

Deze kaartlegging is niet alleen een reflectie, maar ook een effectief hulpmiddel om je interacties met anderen te verrijken. Het kan verrassende waarheden aan het licht brengen, maar ook bevestiging geven van wat je al wist.

De kaarten geven verschillende aspecten van jezelf weer:

  1. Zelfbeeld vs. Externe Perceptie: Ontdek hoe jouw zelfbeeld overeenkomt of verschilt met hoe anderen je zien.
  2. Onbewust Gedrag: Deze kaart onthult acties of gedachten die je onbewust uitvoert en die ook voor je omgeving onbekend zijn.
  3. Schaduwkanten: Deze kaart representeert de aspecten van jezelf die je kent maar verborgen houdt voor anderen.
  4. Onbekende Gedragspatronen: Leer over de eigenschappen en gedragingen die anderen in jou zien, maar die voor jouzelf verborgen blijven.

Deze kaartlegging is verbonden met je Hogere Zelf, ongeacht of de kaarten fysiek of digitaal zijn. Elke kaart die je trekt, is een stap dichter bij zelfkennis en persoonlijke groei.

Na het trekken van de kaarten, neem je de tijd om over hun betekenis na te denken. Laat de inzichten bezinken en gebruik ze om je zelfbewustzijn en relaties met anderen te verbeteren.

Voor slechts € 1,99 ontvang je een uitgebreide duiding en uitleg van de kaartlegging, vakkundig samengesteld door Anneke Guis, een erkende astrologe van AVN. Dit is een kans om jezelf op een dieper niveau te begrijpen en te groeien.

Betaal gemakkelijk en veilig online met Ideal of Bancontact, en begin aan een reis van zelfontdekking met de 'Blinde Vlek Tarot Kaartlegging'. Ontsluier de geheimen van je onderbewuste en verken de onbekende aspecten van je persoonlijkheid. 

 

Tarot: Blinde vlek horoscoop kopen

Prijs:
€ 1,99